Zoals gebruikelijk zorgen we er bij MVV ’27 voor, dat de motivatie om opgedane extra kilo’s (door kalkoen, oliebollen en drank) er af te lopen, niet perse uit jezelf hoeft te komen. We nemen dan ook graag de verantwoordelijkheid om eenieder uit te nodigen voor de jaarlijkse Oliebollenrace, welke gepland staat op 2 januari van het nieuwe jaar.

De F-pupillen zullen aftrappen om 13:00 uur en om 14:45 uur zal het laatste startschot te horen zijn voor o.a. de senioren. Als dan de achterhoedelopers voor de laatste maal, de reeds schemerende parkeerplaats, van MVV ’27 op draaien zal de gang worden gezet naar de kantine. Daar kan onder het genot van een “ah vooruit nog één” oliebol worden gepocht over de nieuwste records, excuses worden gemaakt voor de povere prestaties, maar bovenal gezellig nagepraat worden over de Oliebollenrace.

Het belooft dus weer een gezellige dag te worden, maar hopelijk met beter weer dan de meest recente editie. Werd de Oliebollenrace op 27 december nog afgelast i.v.m. slechte parcours door de gladheid, twee weken later werd men weggeblazen en geregend. Daar gaan we deze editie maar niet vanuit en het volledige schema ziet dan er als volgt uit: (klik op de afbeelding voor vergroting)

Oliebollenrace 2015-2016 nieuw