klaverjassen

Woensdagavond 30 december is de kantine geopend voor alle kaartliefhebbers, het jaarlijkse klaverjasavondje staat dan bij MVV ’27 op het programma. Inschrijven is mogelijk vanaf 19:30 in de kantine van MVV ’27. Om 20:00 uur starten we met de eerste ronde. De inschrijvingskosten bedragen 5 euro per persoon.

Na drie ‘ boompjes’ weten we wie zich een jaar lang de beste klaverjasser van MVV ’27 mag noemen. Hij of zij gaat er natuurlijk met de hoofprijs vandoor, maar voor de andere kaarten zijn er natuurlijk ook weer mooie prijzen te winnen.  Tussen de potjes door wordt het rad gedraaid (1 euro per lot) en ook daar zijn natuurlijk weer schitterende prijzen te winnen. De opbrengst van deze avond is bestemd voor de organisatie van het meisjeskamp van MVV ’27. Wij zien je graag in de MVV-kantine op woensdag 30 december!