Scan_20151209-(2)

Tante Tessa (zus Esther) uit dames 1 op de foto met haar neefje Niek.

Tante Tessa (zus Esther) uit dames 1 op de foto met haar neefje Niek.

5 December 2015 zijn Sjoerd en Esther de trotse ouders geworden van een gezonde zoon Niek Jaap van Woerden. Leuk om te vermelden is dat op dat moment Tessa uit dames 1 tante is geworden en een andere bekende binnen onze club, Jaap van Woerden, opa!

Sjoerd is al jaren onderdeel van het gezellige MVV 6. Daar brult hij wekelijks al zijn teamgenoten naar de overwinning. Soms doet hij dat vanaf de linksback positie, maar hij mag ook wel eens zijn kunsten laten zien op het middenveld. Sjoerd is zeker niet de eerste ‘papa’ in dit team. Ron, Jeroen, Dave en Kees gingen hem al voor en kunnen hem vast en zeker voorzien van een aantal vaderlijke tips.

Wij wensen dit kersverse gezinnetje heel veel liefde en gezondheid toe namens MVV ’27. In de komende dagen zullen we ervoor zorgen dat Sjoerd en Esther in het bezit komen van het traditionele MVV-rompertje. We hopen Niek snel een keer langs de velden te kunnen bewonderen.

 

IMG_5366