Wedstrijdbalsponsor: MVV ’27 erelid Henk Huiskes

Komende zaterdag is TAC ’90 te gast op Sportpark De Commandeur. De ploeg uit Den Haag maakt momenteel een lastige periode door getuige de verloren bekerwedstrijd tegen MVV ’27 in november en de twee opvolgende nederlagen tegen respectievelijk Verburch en Berkel.

MVV ’27 daarentegen hoopt uiteraard de ongeslagen status van de drie laatste officiële duels door te zetten en een betere aansluiting met de middenmoot te verkrijgen.

Terugkijkend naar de historie was TAC ’90 eenmaal eerder op bezoek in Maasland en dat dateert van 1994-1995. Toen werd het in Den Haag een 4-2 overwinning voor de thuisploeg en het thuisduel werd afgesloten met een 1-1 stand, waarbij Jeroen van Zuilen voor het Maaslandse doelpunt zorgde. In mei van dat seizoen bleek MVV ’27 ternauwernood ontsnapt was aan degradatie, terwijl TAC ’90 wél een stapje terug moest doen samen met SEV en DUNO.

We wensen scheidsrechter Lingen, beide ploegen en hun aanhang een leuke, maar vooral sportieve wedstrijd toe.