sponsoruitje2015

Op vrijdag 11 september waren de vrienden van MVV ’27 uitgenodigd voor een speciaal sponsoruitje. Met deze activiteit wilde MVV ’27 haar sponsoren in het zonnetje zetten voor alle steun die zij de club geven.

Aan het einde van de middag werd er verzameld in het Wapen van Maeslant, waar de trouwe sponsoren op een heerlijk buffet werden getrakteerd. Vervolgens stapte het gezelschap op één van de boten van Warbout Rondvaartboten. Hiermee werd op een mooie nazomeravond een prachtige rondvaart over de Maaslandse wateren gemaakt. Met een hapje en een drankje aan boord werd er genoten van de schitterende zonsondergang aan de horizon van Maasland.

De sponsorcommissie kijkt met een goed gevoel terug op het georganiseerde uitje. MVV ’27 kan niet genoeg benadrukken hoe dankbaar zij is voor de steun van haar trouwe sponsoren. Zonder hen zou het onmogelijk zijn om de vereniging op de huidige manier te runnen. Met dit uitje hoopt MVV ’27 dan ook iets terug te hebben kunnen doen voor de steun van haar vrienden.

[column col=”1/4″]

sponsoruitje 3[/column]

[column col=”3/4″]

sponsoruitje2[/column]