Vrijdag 18 september is Danny Camphens een dag lang behandeld in het ziekenhuis aan een vernauwing van zijn galblaas.  Aanstaande donderdag hoort Danny of de operatie geslaagd is. Voor de komende weken wacht hem een periode van verplichte rust.

De speler uit een van onze twee G-teams merkte dat zijn ogen wel erg geel werden en dat zijn huid ook niet meer de gezonde kleur had die hij moet hebben. Na een bezoekje bij de dokter bleek dat er een vernauwing was aan zijn galblaas. In het ziekenhuis hebben zij dit, via een buisje door zijn mond, kunnen verhelpen. Na een lange dag vol behandelingen mocht de 29-jarige speler weer naar huis. Aanstaande donderdag hoort Danny, die al sinds 2009 lid is van MVV ’27, of de operatie geslaagd is.

Voor nu zegt hij even een paar weken rustig aan te doen. Daarna zullen we hem en zijn vriendin Mariëlle (oud-speelster van het G-team ) gewoon weer bij MVV ’27 zien, want Danny is dol op het spelletje. Danny wil graag zo hoog mogelijk spelen en in voorgaande seizoenen is hij al meerdere keren kampioen geworden met het G-team van MVV ’27. Voor nu wensen wij hem een voorspoedig herstel.