Header

Projectontwikkelaar ‘Bouhuisen Groep’ heeft zich voor komend jaar als zilveren vriend verbonden aan MVV ’27. Afgelopen weekend ondertekende directeur Alex Bouhuisen namens Bouhuisen Groep het contract waarmee de samenwerking tussen de projectontwikkelaar en MVV ’27 officieel een feit werd.

Al meer dan 35 jaar zet de Bouhuisen Groep zich in om de mooiste nieuwbouwprojecten te realiseren. Bouhuisen probeert in haar projecten het optimale wooncomfort te creeren, daarbij heeft het ook nog eens oog voor energiebesparende mogelijkheden. Het bureau is zeer actief in onze regio. Zo is het momenteel bijvoorbeeld druk bezig met de ontwikkeling van het project ‘Parkvilla’s‘ in onze buurgemeente Maassluis, waarin de bouw van twaalf vrijstaande villa’s centraal staat.  Voor een korte kennismaking met het bedrijf verwijzen wij je graag naar deze aflevering van Kopstukken, een programma dat regiozender WOS maakte over directeur Alex Bouhuisen en zijn bedrijf.

Uit dit filmpje blijkt ook dat Alexander Bouhuisen een echte voetballiefhebber is. Wat de WOS echter niet weet, is dat Alexander ook een verleden als jeugdlid bij MVV ’27 heeft. Gelukkig is hij de club nog niet vergeten. MVV ’27 is dan ook erg blij en trots dat hij zich met een gerenommeerd bedrijf als Bouhuisen Groep als sponsor aan de club heeft verbonden en hoopt dat beide partijen de komende jaren veel plezier zullen beleven aan deze samenwerking.

foto artikel