Komende zaterdag treedt MVV ’27 aan tegen en in Honselersdijk, een oude bekende. Dit is al het tiende seizoen sinds de eerste maal in 1985-1986 dat de ploegen elkaar treffen in competitieverband. De laatste maal was drie jaar geleden en toen wonnen de teams allebei hun thuisduel met 3-2. Of het zaterdag weer zo spannend wordt, is de vraag.

Beide teams hebben momenteel drie punten uit twee duels. Honselersdijk begon op de openingsdag met een 0-1 overwinning bij Die Haghe, maar werd afgelopen zaterdag thuis volgens eigen schrijven weggecounterd door GDA uit Loosduinen. MVV ’27 kon zich tegen SV Houtwijk goed herstellen na de matige opening tegen Maasdijk. De eerste punten zijn dan wel binnen, maar beide ploegen zullen er op gebrand zijn om er nog drie aan toe te voegen. Om half vijf weten we meer.

Het duel aan de De Strijphorst 2 begint om 14.30uur en staat onder leiding van arbiter Pieterman.