De warmwaterinstallatie in onze accommodatie heeft het afgelopen week, na 17 trouwe dienstjaren, begeven. Het Bestuur en de Onderhoudscommissie gaan er alles aan doen om voor het komende speelweekend (29 augustus) een nieuwe warmwaterunit (van leverancier René de Bruyn uit Maasland) geïnstalleerd te krijgen.

Tegelijkertijd wordt er gewerkt aan het ‘waterdrukprobleem’, waarmee de kleedkamers aan het eind van de gang kampen. Dit waterdrukprobleem wordt met name veroorzaakt door het feit dat er van veel douches (vooral in de kleedlocatie van de selectie) de waterbesparende douchekoppen zijn verwijderd.

Naast het waterdrukprobleem wordt door het verwijderen van de douchekoppen de boiler in zeer korte tijd ‘leeggetrokken’. Dit leidt ertoe dat de overige kleedlocaties geen warm water meer hebben. Koos Rodenrijs gaat alle douches weer voorzien van waterbesparende douchekoppen. Het nadrukkelijke verzoek aan alle leden is om deze douchekoppen niet te verwijderen.

Jullie collegialiteit tezamen met de grotere capaciteit van de nieuwe warmwaterunit gaat er waarschijnlijk toe leiden dat elftallen die later op de zaterdagmiddag spelen nu ook van een warme douche kunnen genieten.