De vrouwen en meisjes van MVV ’27 openden afgelopen vrijdag het seizoen 2015 / 2016 met een gezamenlijke training. Inclusief begeleiding waren maar liefst 58 mensen van VR1, VR2, VR3, MB1, MC1 en MD1 aanwezig.

De training begon met een gezamenlijke warming-up en vervolgens een conditionele oefening. Hierna werden in kleinere groepjes verschillende trainingsvormen gedaan. Het eerste gedeelte werd afgesloten met de bekende 862 meter loop, waaraan ook de leiders en trainers meededen. Ruud Rasens finishte net voor eerste meisje Yara van Driel en de oudste deelnemer Joost van Ast als eerste.

meidentraining1-1 meidentraining2-1

Na alle inspanningen was het tijd voor een heerlijke maaltijd, verzorgd door Riet Jordaan en Peter Zwaard. Het grootste compliment voor MVV en haar vrijwilligers kwam van een aantal meiden dat vroeg: dat doen ze toch alleen bij het eerste elftal met eten erbij? Nee, bij MVV wordt dat ook voor de gehele meidenafdeling gedaan.

meidentraining4-1

De trainingsdag werd afgesloten met een grote mix-wedstrijd. Al met al was het een leuke en gezellige eerste training.