Zondagochtend troffen we op veld 3 een enorme puinhoop van onder meer lege flessen, lege chipzakken, bierblikjes en sigarettenpeuken aan. Verzoek aan iedereen: help mee ons complex netjes te houden!

De rotzooi die we zondag aantroffen ging alle perken te buiten. Ouders en kinderen die zondagochtend veld drie bezochten voor een potje voetbal, wisten niet wat ze zagen.

MVV ’27 is een open vereniging die een groot deel van haar complex 24 uur per dag en zeven dagen per week openstelt, zodat zoveel mogelijk inwoners er kunnen voetballen en spelen. Ons complex is niet bedoeld als hangplaats waar je je troep op en rondom het veld kunt dumpen.

We vragen iedereen zijn eigen afval netjes in de prullenbakken achter te laten of mee terug naar huis te nemen. Zie je dat anderen dit niet doen? Spreek hen alsjeblieft aan. Met elkaar zorgen we ervoor dat MVV ’27 een mooie vereniging blijft!