Sarah Bos en Jessica Rasens gaan de nieuwe kledingcommissie van MVV ’27 vormen. Afgelopen zaterdag namen zij het stokje over van Rita van Hardeveld, Jeannet Doelman en Monique van Vliet-Hoekstra.

Afgelopen zaterdagochtend werden de leden van de kledingcommissie in het zonnetje gezet. Zoals eerder op de wedsite gemeld vonden zij het na ruim 10 jaar tijd voor nieuwe gezichten (http://www.mvv27.nl/kledingcommissie-neemt-afscheid-en-zoekt-naar-opvolgers). Rita van Hardeveld, Jeannet Doelman en Monique van Vliet-Hoekstra kregen van voorzitter Michel Voogt de welverdiende bloemen uitgereikt. Daarna was het tijd om de leden van de nieuwe kledingcommissie wegwijs te maken.

Foto kledingcommissie

Door het afscheid van de ‘oude’ kledingcommissie was er een vacature ontstaan, maar gelukkig bleken Sarah Bos en Jessica Rasens zich aangemeld te hebben om de werkzaamheden van het drietal over te nemen. Vanaf  heden kun je voor alle vragen met betrekking tot kleding bij hen terecht via kledingcommissie@mvv27.nl. Sarah en Jessica zijn zeker geen onbekenden bij MVV ’27, beiden zijn regelmatig op ons complex te vinden.

Foto kledingcommissie 2 kleiner

Een aantal teams is nog op zoek naar een nieuwe kledingsponsor. Bij de senioren betreft dit het 6e, 8e en VE1 (Veteranen), bij de junioren B1 t/m B4, C2 en C4. Ook de meisjes C-junioren zoeken nog naar een sponsor. Wil je een van deze teams sponsoren en jouw bedrijfsnaam op het mooie rood-witte shirt laten prijken, stuur dan een mail naar de sponsorcommissie, sponsoring@mvv27.nl.