De laatste tijd worden er veel nieuwe talentjes geboren. Deze keer willen wij graag Kaylee van Leeuwen aan jullie presenteren.  De dochter van Mark en Hong is op 20 Mei ter wereld gekomen, vanaf 15:48 uur kon Mark zich ‘papa’ noemen.

Mark (ook wel Hullum genoemd) speelde de afgelopen seizoenen in MVV ’27 6. Voor komend seizoen heeft hij zich echter afgemeld als lid. Hij had last van een slepende  blessure en wil, mits zijn blessure dat toelaat, gaan proberen om komend jaar de marathon te lopen. Misschien dat hij na dat seizoen weer lid zal worden van MVV ’27, want er staat deze maanden ook een verhuizing van Den Haag naar Maasland op de planning.

Namens MVV ’27 zullen we ervoor zorgen dat Mark en Hong nog in het bezit gaan komen van een echt MVV-rompertje voor hun dochtertje Kaylee. Voor nu wensen we dit kersverse gezinnetje veel liefde, geluk en gezondheid toe.

Kaylee van Leeuwen 1