Martin Vermeer is niet langer de trainer van MVV ‘27. Het bestuur van MVV ’27 en de hoofdtrainer kwamen in onderling overleg tot de beslissing.

Ruim een week geleden schakelde UVS MVV ’27 1 uit in de nacompetitie. Daarmee degradeerde de Maaslandse equipe na een teleurstellend seizoen naar de derde klasse.

De voorbije dagen hebben het bestuur en Vermeer uitvoerig gesproken over het afgelopen seizoen én het komende seizoen. In de winterstop kwamen MVV ’27 en Vermeer nog een contractverlenging overeen voor het komende seizoen. Deze contractverlenging kwam – in tegenstelling tot de berichtgeving in het Algemeen Dagblad van dinsdag 26 mei – tot stand na een positief oordeel van de spelers van MVV ‘27.

Hoewel de verbintenis van Vermeer nog tot de zomer van 2016 doorliep, hebben het bestuur en de trainer in onderling overleg besloten de samenwerking onmiddellijk te beëindigen. MVV ’27 dankt Martin Vermeer voor zijn inzet voor de club.

De komende periode gaat de technische commissie van MVV ‘27 op zoek naar een opvolger.