MVV ’27 C1 heeft de competitie afgesloten op een prachtige tweede plaats. De hoge klassering is te danken aan een formidabele tweede seizoenshelft.

Na in de eerste competitiehelft naar behoren gepresteerd te hebben en een plaats in de middenmoot bezettend voldeed C1 ruimschoots aan de verwachtingen vooraf.

Maar in de tweede competitiehelft kwam C1  op stoom en van de elf wedstrijden werd er één verloren, één gelijk gespeeld en maar liefst negen gewonnen. Zo moest de bijna ongenaakbare kampioen GDA er met 3-1 aan geloven op sportpark de Commandeur en herinneren de supporters zich de emotionele zege in de laatste minuut tegen Concordia (3-2) nog goed, nadat Rowin v.d Ende een armbreuk in die wedstrijd opliep.

De seizoenprestatie is er een waar de spelers goede herinneringen aan zullen bewaren. Ook heeft dit seizoen aangetoond dat je met de juiste mentaliteit ver kunt komen.

Helaas waren er geen periodetitels te vergeven in deze competitie. Wel wacht C1 nog een mooie wedstrijd in de halve finale van de regio Rijnmond uit tegen hoofdklasser Nieuwenhoorn C1 op 26 mei.