glasdesignKomende zaterdag komt MVV ’27 op het eigen Sportpark De Commandeur uit tegen CWO uit Vlaardingen. Het betreft het laatste duel in de reguliere competitie en de opdracht is meer dan duidelijk. Om de nacompetitie alsnog te vermijden zal men sowieso zelf moeten winnen en dan maar hopen dat zowel Westlandia als Soccer Boys en SC Monster hun duel verliezen.
Mocht MVV ’27 geen kans zien om te winnen, dan is een gelijkspel een vereiste. Die Haghe staat op drie punten achterstand op de Maaslanders en kunnen daarom nog altijd de directe degradatie ontlopen door hun duel te winnen.
Kortom, genoeg belangen om er voor te gaan met de juiste instelling en inzet.
CWO heeft in feite geen belangen meer, maar zal zich zeker niet als kanonnenvlees willen presenteren in Maasland. Het team van Danny Molendijk zal hoe dan ook eindigen in de middenmoot en de derde periode is afgelopen weekend al vergeven aan SVC ’08. Eind november van het afgelopen jaar haalde MVV ’27 een verdiende 2-3 overwinning bij CWO.
Het bestuur van MVV ’27 wenst arbiter Cees Post, beide ploegen en hun aanhang een prettige en vooral sportieve middag.

De bal voor de wedstrijd CWO – MVV ’27 wordt gesponsord door Glasdesign.