Komende zaterdag gaat MVV ’27 op bezoek bij titelkandidaat VDL. Het team van trainer Arwin Verburgh moest afgelopen zaterdag een late gelijkmaker (2-2) slikken van het op dat moment nog koploper zijnde BVCB. Met de volle winst hadden de Maasluizenaren gelijk kunnen komen in puntenaantal met datzelfde BVCB en op twee punten van nieuwe leider Vitesse Delft. VDL heeft, mocht het geen kampioen worden, in ieder geval een periodetitel op zak om alsnog pogen te promoveren.
De wedstrijden tegen onze buur zijn wedstrijden op zich en hierin speelt eigenlijk de stand op de ranglijst geen rol. Echter nu zal MVV ’27 beter voor de dag moeten komen dan de afgelopen weken. Gelukkig is aanvoerder Roel Nooteboom, onze rots in de branding, na één duel schorsing weer terug in het hart van de defensie. Met nog twee duels voor de boeg is de opdracht voor de Maaslanders meer dan duidelijk en dienen er eigenlijk nog zes punten binnen gehaald te worden.
Het duel aan de Sportlaan in Maassluis vangt aan om 14.30uur en staat onder leiding van arbiter Virancikli.