van mierloKomende zaterdag/vandaag komt MVV ’27 op ons Sportpark De Commandeur voor een volgende finale in actie tegen Lyra. De Lierenaren zorgden de afgelopen weken voor opmerkelijke uitslagen. Eerst won men op indrukwekkende wijze met 0-3 bij Be Fair, maar afgelopen zaterdag was men op het eigen Sportpark De Zweth een maatje te klein voor SVC ’08 (1-5). Ietwat wisselvallige resultaten en een en ander betekent dat het onderlinge verschil slechts drie punten bedraagt, weliswaar in het voordeel van Lyra.|
MVV ’27 kon helaas afgelopen zaterdag de succesvolle reeks niet doorzetten en verloor bij Be Fair. Het zal zich moeten herpakken, want samen met Westlandia en SC Monster staan de Maaslanders op 26 punten en op ‘n plek die in mei tot nacompetitie dwingt.
In De Lier werd destijds in december in een spannend duel een 2-2 overeen gekomen. Met zo’n uitslag kunnen we nu geen genoegen nemen en er wordt dan ook van de eigen aanhang gevraagd om op een positieve manier onze ploeg aan te moedigen naar een overwinning. En kritisch zijn mag, maar houdt het wel binnen de perken!

Wij wensen scheidsrechter Ronald Jan de Mik, beide teams en hun aanhang een aangename en vooral sportieve wedstrijd.

De bal voor de wedstrijd is gesponsord door Bouwmaatschappij Van Mierlo.