RE-Light2

Re-Light Services is het nieuwste lid van de vriendengroep van MVV ’27. Afgelopen weekend ondertekende eigenaar Remco Euser (rechts) de overeenkomst die zijn bedrijf voor de komende jaar als bronzen vriend aan MVV ’27 verbindt. ‘s Avons verzorgde hij met Re-Light licht en geluid tijdens het spetterende feest in de kantine van MVV ’27.

Remco sponsorde met zijn bedrijf de nieuwe geluidsinstallatie voor het terras van MVV ’27. Verder is hij ook verantwoordelijk voor de geluidsinstallatie op het complex van MVV ’27. Re-Light is een Maaslands bedrijf, dat gespecialiseerd is in geluid en licht. Je kun bij Re-Light allerlei apparatuur huren om het licht en geluid op je feest te optimaliseren. Of het nu gaat om een enkel spotje of een compleet feest, bij Re-Light is het allemaal mogelijk. Ook voor een dj kun je terecht bij het bedrijf van Remco.

MVV ’27 profiteert wekelijks van de geluidsinstallatie die Remco op het complext heeft geinstalleerd. De club is Re-Light dan ook zeer dankbaar hiervoor en is trots dat het Re-Light mag verwelkomen als sponsor.

Re-Light