CCBAIweWgAEniT5Dinsdag 7 april jl. vond in WestlandTheater de Naald in Naaldwijk de uitreiking van de cheques plaats in het kader van de Rabo Clubkas Campagne 2015. Bestuurslid Leo van der Berg en Lisa van Uffelen (vanuit de sponsorcommissie) vertegenwoordigden MVV ’27 op deze avond en konden een mooi geldbedrag voor onze club in ontvangst te nemen.

De avond werd gepresenteerd door Rob Veenman van de WOS en werd opgevuld met een optreden van aanstormend cabaretiertalent Thijs van de Meeberg. Uiteraard waren de aanwezigen echter vooral benieuwd naar de opbrengst voor hun club. Rabobank Westland had namelijk ruim € 92.000 te verdelen over de 260 deelnemende verenigingen.
Bij de cheque-uitreiking bleek dat tijdens de Rabobank Clubkas Campagne 2015 ongeveer 8.500 leden van de Rabobank in totaal 41.225 stemmen hebben uitgebracht. Hiervan waren er 341 voor MVV ’27, 32 meer dan in 2014. Door dit geweldige aantal mochten Leo en Lisa een cheque van € 767,25 ontvangen uit handen van de medewerkers van Rabobank Westland! Een prachtig bedrag dat uiteraard een goede bestemming gaat krijgen.
Onze dank daarom aan allen die gestemd hebben op MVV ’27, maar bovenal ook aan de gulle gever: Rabobank Westland!

Volgend jaar ook stemmen op MVV ‘27?
Wanneer jij wél bankiert bij Rabobank Westland, maar geen uitnodiging hebt gehad om te stemmen, komt dat waarschijnlijk doordat je geen lid bent van de Rabobank. Als je via deze li
nk
vóór 31-12-2015 kosteloos lid wordt, krijg jij volgend jaar ook een uitnodiging om te stemmen!