Komende zaterdag gaat MVV ’27 op bezoek bij Be Fair in Waddinxveen. Het thuisduel in november ging jammerlijk met 1-3 verloren. Hoewel de wedstrijd toen gelijk op ging, was het scorend vermogen bij de bezoekers duidelijk wat groter. In die periode zat Be Fair dicht tegen de koppositie aan met maar één punt achterstand op de leiders VDL en RCL.
Vijf maanden later is de situatie geheel anders, want mede door slechts vier punten te halen uit de laatste vijf ontmoetingen is de ploeg van trainer Ramon Hageraats in de middenmoot beland. En ook zij kunnen de competitie (nog) niet relaxed uitspelen. MVV ’27 heeft slechts drie punten minder verzameld dan de opponent.
Gedragen door een flow, met elf punten uit de laatste vijf duels, kan het team van trainer Martin Vermeer dus op gelijke hoogte komen. Dat zou dan weer een stapje in de goede en veilige richting zijn.
Om half drie wordt er afgetrapt aan de Toernooiweg 1 in Waddinxveen en het duel staat onder leiding van arbiter Korsius. Bijzonderheid hieraan is dat hij ook vorig seizoen dit duel leidde.