De jeugdtrainers Hans Meeuwisse (A1), Joost Dijkhuizen (B1) en Pim van Reij (C1) hebben hun contracten met één seizoen verlengd. Ook drie leden van de medische staf verlengen hun contracten.

De teams van de drie trainers boeken goede resultaten. A1 voert de ranglijst aan in de 1e klasse. B1 bevindt zich, na de promotie naar de hoofdklasse vorig seizoen, bovenin het rechter rijtje. C1 draait mee in de subtop van de 1e klasse. De Technische Commissie (TC) is content met de prestaties van de teams en de werkzaamheden van de trainers. Tot tevredenheid van zowel de TC als de drie trainers is de samenwerking met één seizoen verlengd.

Ook medische staf verlengt contracten
Ook drie leden van de medische staf verlengden hun contracten. Egbert van der Worp, Samantha Koene en Remco van Vliet nemen sowieso ook volgend seizoen de medische werkzaamheden binnen de club in hun handen. Ian Veldhoen maakt komend seizoen geen deel uit van de medische staf. Hij vertrekt voor zijn opleiding tijdelijk naar het buitenland.

De komende periode gaat de TC aan de slag met de verlengingen van de contracten van de trainers van de lagere jeugdteams.