MVV '27 E5M

De groeiende meidenafdeling binnen MVV’27 is mooi om te zien. Sinds dit seizoen is de E5M actief. Om deze meiden enthousiast te houden, hebben we nog wat hulp nodig. Het zou heel fijn zijn om op de maandag- en woensdagavond van 18.30 – 19.30 uur de hulp van een extra trainer te krijgen. De groep is te groot om door één persoon getraind te worden.

Er moet toch iemand binnen de vereniging zijn die een handje kan helpen, bijvoorbeeld vanuit de senioren of A-jeugd. Het is erg dankbaar werk om die meiden te trainen, echt een enthousiaste groep, waar we nog jaren plezier van kunnen beleven. Je krijgt er zelf energie van en je bent meteen een ervaring rijker.  Het is uiteraard mogelijk om je als duo aan te melden en desnoods om de week training te geven.

Kom op, laat jouw MVV-hart spreken, want bij ons doen we het met zijn allen!

Informatie is verkrijgbaar bij Stephan Moerenhout of Joost van Ast.