Met intens verdriet hebben wij vandaag (dinsdag 10 maart) kennisgenomen van het overlijden van John van der Meij. Ondanks dat wij wisten dat John een ongelijke strijd voerde tegen zijn ziekte ALS, komt zijn overlijden toch als een enorme schok bij ons binnen.

MJohn heeft zich in zijn jarenlange periode bij MVV ’27 ontwikkeld tot een échte clubman. Zijn primaire taak was om onze selectiekeepers te trainen en begeleiden, maar zijn betrokkenheid ging veel verder, bijvoorbeeld ook naar de ontwikkeling van onze jeugdkeepers.

Dat John en MVV ’27 in 16 jaar een zeer intense relatie hadden opgebouwd, bleek tijdens de laatste fase van zijn leven. Zonder enige terughoudendheid en met een tanende fysiek, blééf hij de thuiswedstrijden van ons 1e elftal volgen, tot aan afgelopen zaterdag aan toe! Wie herinnert zich niet dat het gehele team eind vorig jaar in zijn armen vloog, nadat Roel Nooteboom tegen Johns andere grote liefde VDL, vlak voor het eindsignaal de winnende goal binnenknikte? De vreugde-explosie bij John én het team was groot(s) en tegelijkertijd zeer emotioneel. Het was typerend voor zijn status bij MVV ’27: John hield van MVV, MVV hield van John.M

De leegte die John achterlaat is enorm. Met grote dankbaarheid voor zijn grote inzet en enthousiasme gaan wij echter door; John zou niet anders gewild hebben.

Wij wensen zijn vrouw, kinderen Danny en Michelle en overige familie en vrienden namens de gehele MVV-familie heel veel kracht om dit grote verlies te verwerken.

Rouwkaart en online gedenkplaats
Hier kun je de rouwkaart bekijken. Er is tevens een online gedenkplaats ingericht voor John. Zijn familie vindt het fijn als je jouw herinneringen aan John hier deelt. Klik hier om naar de online gedenkplaats te gaan.