Natasja (tweede van rechts) met haar kookkompanen van Jeugdkamp

Natasja met haar kookkompanen van Jeugdkamp

Afgelopen vrijdag was Lief & Leed op bezoek bij Natasja Vermeulen.  Natasja is bij velen van u bekend als een vaste waarde van de kookploeg van het voetbalkamp. Is er een pijntje of klein verdriet, Natasja heeft altijd een oplossing. Daarnaast is zij regelmatig achter de bar te vinden en helpt ze bij allerlei activiteiten. Natuurlijk is zij een vast supporter van ons eerste elftal.

Helaas is Natasja dit jaar nog nauwelijks op de club geweest. Begin januari werd zij geopereerd aan haar stembanden. Na thuiskomst bleef zij kortademig en haar ouders vertrouwden het niet. Achteraf bleek het bezoek aan de huisartsenpost net op tijd. Bij Natasja werden diverse longembolieën geconstateerd, een gevaarlijke situatie. Ziekenhuisopname en vervolgens een lang verblijf op bed bij haar ouders waren het gevolg. Met bloedverdunners en verdere onderzoeken moet de zaak verder onder controle komen.

Gelukkig klimt Natasja weer uit het dal en met haar gebruikelijke opgewektheid zat ze vrijdagmiddag aan een bakkie thee.

Ria van Leeuwen

Namens Good Experience, de massagepraktijk van Ria van Leeuwen, mocht Lief & Leed haar een heerlijke behandeling aanbieden.

Wij wensen Natasja veel sterkte in haar herstel en hopen haar snel weer regelmatig op de club te zien.