contractondertekening

Sinds afgelopen week is de vriendenclub van MVV ’27 weer een lid rijker: Rob’s Bikecenter. Eigenaar Rob van der Houven(rechts) ondertekende afgelopen week het contract, waarmee hij zich voor drie jaar als bronzen vriend aan MVV ’27 verbond.

Rob’s Bikecenter was met twee reclameborden al als sponsor verbonden aan de club. Nu breidt hij zijn pakket uit naar een bronzen vriendenpakket. Bij Rob’s Bikecenter (gevestigd aan de ‘s Heerenstraat 3 in Maasland) kunt u al ruim 12 jaar terecht voor alle soorten fietsen. Met zijn team zorgt Rob van der Houven ervoor dat u uw fiets in optimale conditie kan houden of wanneer nodig, een persoonlijk eerlijk advies krijgt bij aanschaf. Bij Rob’s Bikecenter bent u ervan verzekerd dat diegene die u helpt bij de aankoop van een fiets ook verstand heeft van de techniek van een fiets.

MVV ’27 is trots en blij dat het met Rob’s Bikecenter weer een nieuwe naam aan haar groeiende businessclub heeft kunnen toevoegen en hoopt dat de fietsspeciaalzaak nog lang met plezier als sponsor aan de club verbonden blijft.