mvvf1

De jonge talenten van MVV ’27 F1 spelen sinds afgelopen weekend in gloednieuwe tenues. Dit hebben zij te danken aan sponsor Grondwerkbedrijf Westland BV. Grondwerkbedrijf Westland is al jarenlang de trouwe sponsor van het F1-team van MVV ’27.

Grondwerk bedrijf Westland B.V. is een klein aannemersbedrijf dat in alle takken van de grond- ,weg- en waterbouw al meer dan 24 jaar actief is. Naast sponsor van ons F1- elftal is het bedrijf ook al jaren de vaste sponsor van het Westlands Kampioenschap voor F-pupillen dat jaarlijks op sportpark de Commandeur wordt gespeeld.

MVV ’27 is Grondwerkbedrijf Westland dankbaar voor de nieuwe tenues die zij voor F1 beschikbaar heeft gesteld. Afgelopen zaterdag boekten de talenten van F1 direct hun eerste overwinning in hun nieuwe shirts. LYRA F2 werd met 4-0 verslagen. Hopelijk zullen er nog vele mooie overwinningen volgen!