Vrijdagavond kregen rond de dertig personen van Ben van Mil in de kantine een historische terugblik naar de jaren 1974 tot 1981. Er werd  onder andere stil gestaan bij de totstandkoming van het nieuwe complex in 1975, de nieuwjaarsbrand van 1981 die een deel van de accommodatie verwoestte en  het kampioenschap dat in mei 1981 gevierd kon worden.

Leuk was het om regelmatig een ‘Oh ja’ in de zaal te horen, wanneer er weer iets uit het verre geheugen tevoorschijn kwam. Tevens blijft het genoeglijk mensen te horen gissen naar namen op getoonde foto’s.

Dat MVV ’27 ooit in de thuiswedstrijd tegen Maas dijk als mascotte een geit heeft ingezet, was bij vrijwel iedereen vergeten. Dat de wedstrijd toen met 0-1 verloren ging, was louter en alleen maar te wijten aan het feit dat deze geit meer belangstelling had voor het gras dan voor de bal.

sector1366951-2

Kortom, een gezellig avondje van terugblikken wat in het voorjaar voortgezet zal worden met de periode 1982 t/m 1990. U zult bijtijds geïnformeerd worden.