Mvv7

Ed Trion (rechts op de foto) is met zijn bedrijf Ed Trion Advies de nieuwe shirtsponsor van het zevende elftal van MVV ’27. Zijn zoon Ferry Trion is een van de spelers van het 7de en speelt al zijn hele jeugd voor MVV ’27. Ferry’s vader was in die tijd zo’n zes jaar leider en trainer van de teams waarin hij speelde. Nu Ferry’s team een nieuwe shirtsponsor zocht, is hij hier met zijn bedrijf met veel plezier ingesprongen.

Ed Trion Advies is een bouwkundig ontwerp- en adviesbureau. De belangrijkste werkzaamheden zijn ontwerpwerk, bouwbegeleiding en onderhoudsplanningen. Opdrachtgevers zijn veelal schoolbesturen, gemeenten, instellingen en particulieren. Ed Trion is inmiddels zo’n acht jaar als zelfstandig ondernemer aan het werk en hoopt dit nog vele jaren vol te houden.

De heren van MVV 7 zijn het seizoen in ieder geval goed van start gegaan met negen punten uit vier wedstrijden. Hopelijk kunnen zij aan deze goede seizoensstart in de schitterende nieuwe shirts een mooi vervolg geven. MVV ’27 en de heren van het zevende zijn Ed Trion in ieder geval dankbaar voor de sponsoring van de nieuwe tenues.