speculaaspoppenactie2

Na het succes van vorig jaar organiseert MVV ’27 dit jaar opnieuw de speculaaspoppenactie. Na een geslaagde eerste editie in 2013, waarbij meer dan 1.000 speculaaspoppen werden verkocht, hopen we dit jaar nog meer van deze heerlijke lekkernijen te verkopen.

Met de opbrengst van de actie van vorig jaar zijn een aantal goaltjes voor de jeugdafdeling van MVV‘27 besteld. Dit jaar zal er opnieuw een deel van de opbrengst besteed worden aan de jeugdafdeling. Daarnaast zal er ook een gedeelte van de opbrengst gebruikt worden voor de verdere verfraaiing van het complex in de vorm van een nieuwe geluidsinstallatie.

De jeugdleden van MVV ’27 zullen ook dit jaar weer actief ingezet worden. Vanaf 11 oktober gaan enthousiaste jeugdleden de Maaslandse deuren langs om zo veel mogelijk van speculaaspoppen te verkopen. Een speculaaspop is een halve meter lang en weegt een halve kilo. Bovendien worden ze verpakt in een mooie geschenkdoos. De speculaaspoppen kosten slechts vijf euro per stuk.

Kun je niet wachten om speculaaspoppen te bestellen of zijn er bij jou geen jeugdleden aan de deur geweest? Geen paniek! Je kunt de poppen ook hier online bestellen. Ook in de kantine liggen bestelformulieren klaar.

Vanaf woensdag 26 november zullen de jeugdleden de bestelde speculaaspoppen bij je thuis bezorgen.