Komende zaterdag speelt het team van trainer Martin Vermeer het uitduel bij SVC ’08 in Wassenaar. Er zijn twee goede redenen om dit duel goed op te pakken en tevreden huiswaarts te keren. Ten eerste als genoegdoening van de zeer matige partij van afgelopen zaterdag bij DWO en ook de kansloze 4-0 nederlaag die men ‘n seizoen eerder (in januari 2014) op het kunstgras bij SVC ’08 leed. Toen kreeg het interimduo Frank Rasens en Jelle de Fockert de kans om het keurkorps voor één wedstrijd te leiden, maar hun spelers lieten het toen afweten.

Op dit moment zit de thuisploeg, ondanks de aanwas van veel nieuwe spelers, in een sportieve dip. De wedstrijdverslagen lezend moet geconcludeerd worden dat het team van trainer Ron de Jager nog niet aan het verwachtingspatroon van de club en supporters voldoet. Rond half vijf zullen we zaterdag zien of een van de teams enigszins uit het dal gekropen is.

Tip van de dag aan de MVV ’27-supporters: SVC ’08 staat weliswaar voor Scheveningse Voetbal Combinatie 2008, maar ga voor deze vereniging niet op zoek in Scheveningen. Het Oostersportpark van SVC ’08 is te vinden aan de Van Brienenlaan 15 in Wassenaar. Het duel begint om 14.30 uur en staat onder leiding van arbiter Willems.