Smit

Het tweede damesteam van MVV ’27 heeft een nieuwe kledingsponsor gevonden. Het bedrijf Smit Maassluis siert het tenue van de dames voor de komende drie jaar. In het verleden was Smit al eerder drie jaar shirtsponsor van de dames. Deze week overhandigde eigenaar Peter Smit (rechts op de foto) de tas met nieuwe shirts, broekjes en sokken aan Marcel van der Zwan van de sponsorcommissie van MVV ’27.

Smit Maassluis bv is een moderne groothandel in ijzerwaren, gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen, met een historie van meer dan 100 jaar. Het bedrijf richt zich voornamelijk op kleine en middelgrote bouw- en industriele bedrijven, maar ook voor de particuliere klant zijn de showroom en de webshop van Smit uiteraard geopend.

MVV ’27 en de dames van het tweede team zijn Smit Maassluis BV zeer dankbaar voor deze vorm van sponsoring. Komend weekend zullen de tenues in gebruik genomen worden tijdens de uitwedstrijd tegen Blijdorp Vrouwen 1. Hopelijk brengen de nieuwe tenues onze dames direct succes!