De donderdag en vrijdag beloofden tropisch te worden. Daarom hebben we ’s morgens de finales van het voetbaltoernooi gespeeld. Ondanks de hitte en de zenuwen speelden alle teams goed voetbal en het was dan ook niet gek dat de scouts van PSV, RKC en NAC Breda op een gegeven moment langs de lijn kwamen kijken. De laatste wed-strijd ging om de eerste plek. Na het Wilhelmus begon deze spannen-de wedstrijd. Er gebeurde van alles tijdens deze finale: er werd luid-keels gezongen, er was een clown die plotseling het veld oprende en door de beveiliging werd ingerekend en er was veel strijd op het veld. Uiteindelijk bleken de Zeeuwse Leeuwen de sterkste en zij ontvingen verdiend de medailles. ’s Middags was de temperatuur nog meer toegenomen en werden de waterslangen tevoorschijn gehaald. Ie-dereen heeft zich goed vermaakt in het zwembad en tijdens het buik-schuiven. Inmiddels was onze voorzitster Rita ook gearriveerd en zij heeft ’s avonds een vorkje mee geprikt bij de BBQ. ’s Avonds stonden de spellen Leven Mastermind en Geluidenspel op het progamma.