Vrijdag was de laatste volle dag van onze kampweek en we hebben het er goed van genomen. De thermometer tikte de 36 graden aan dus we stapten al vroeg op de fiets richting een lekker buitenzwem-bad. Hier heeft iedereen zich heerlijk vermaakt en genoten van het weer, de duikplanken en het koude water. Na deze heerlijke dag stond de frietkar al klaar bij thuiskomst. Iedereen kon direct aan tafel voor een portie patat. Een goede bodem voor de bonte avond. Maar eerst werden de prijzen nog verdeeld. Hierbij werd bekend gemaakt welk groepje er deze week de meeste punten heeft gewonnen bij alle onderdelen en zich dus Groep van de Week mag noemen. Hierna barstte het feest los en liet iedereen zijn beste moves op de dansvloer zien. Na het laatste feestnummer zocht iedereen zijn bed op. De laat-stejaars mochten een nachtje buiten slapen om zo hun kampjaren extra leuk af te sluiten.

De volgende ochtend stond Andre van Leeuwen al weer vroeg klaar met zijn vrachtwagen. Deze werd snel ingeruimd en na wat foto-shoots waren ook de bussen er. Met een mooi kampshirt aan ver-trokken we weer richting Maasland. Daar aangekomen stonden alle ouders al te wachten en na een kort afscheidswoordje kon iedereen zijn bed opzoeken.

De 40e kampweek van MVV ’27 was weer een succes! Veel zon, een leuke groep en een fantastische sfeer! We willen al onze sponsoren bedanken voor hun bijdrage. Mede dankzij hebben 84 jongens een topweek beleefd.