Op dinsdag bleven we lekker op ons kamphuis. Het belangrijkste on-derdeel deze week stond op het programma: het voetbaltoernooi. Daarnaast werd het spel rebusroof gespeeld en ’s avonds daagden de teams elkaar uit bij het levend Ganzenbord. Een lekkere dag kamp waarna iedereen moe zijn bedje weer op zocht. De volgende ochtend werd bij het ontbijt bekend gemaakt dat we vandaag iets heel bijzon-ders gingen doen: de hele dag naar de Efteling!! Vanwege het jubile-umjaar hebben we het dit jaar mogelijk gemaakt om een bezoek te brengen aan het pretpark wat maar een paar kilometer van ons kamphuis ligt. Iedereen heeft zich goed vermaakt in het Sprookjesbos, Joris en de Draak, de Vogelrok en de Vliegende Hollander. Bij terug-komst op het kamphuis stond er een lekkere nasi-maaltijd klaar en aansluitend kwam Linda de Mol langs voor het spel ‘Ik hou van Hol-land’. Samen met de kooksters organiseerde zij de bekende spellen zoals: Mr Chung, Linda’s verjaardag, Geen Ja geen Nee, woorden spellen; Mystery Guest en nog een paar. Erg leuk! Na de avondsnack (broodje knakworst!) was het tijd om naar bed te gaan.