STRIJD!

De laatste officiële wedstrijd voor de winterstop. Na de verdiende winst van vorige week op Schipluiden hadden we goede moed om ook Full Speed van de mat te spelen.
In de eerste 5 minuten ging het gelijk op. MVV kreeg zelf de eerste kansen. Maar toch, we waren nog niet helemaal wakker en Full Speed pingelde binnen 2 minuten 3 doelpunten in het goal. Balen! Ook het tweede kwart waren we nog niet op stoom. Sil scoorde nog wel door goed door te gaan op de
bal, maar dat kon niet voorkomen dat we einde van de eerste helft tegen een 1-5 achterstand aankeken.
Na de limonade hadden we meer pit. Full Speed scoorde weliswaar nog, maar door een goal van Abel en Eva werd het verschil terug gebracht naar 3.
In het laatste kwart moest het gebeuren. Iedere bal wilden we hebben. Lucca, als spelverdeler, hield het overzicht. Scott en Sil verdedigde als pitbulls. Koen liep op het middenveld keihard te werken en Eva en Abel konden mooi, als echte spitsen, een paar doelpunten meepakken.
Helaas niet gewonnen, maar door de strijd in de tweede helft zijn we niet weggespeeld en had het zomaar gelijk kunnen worden. Blijf met elkaar voetballen zoals in de tweede helft, dan komt de winst vanzelf.

Volgende week een onderling toernooi en vergeet je niet in te schrijven voor het kerstzaalvoetbaltoernooi!