De 29e editie van het schoolzaalvoetbaltoernooi voor alle Maaslandse schooljeugd op 27 en 28 december 2021, maandag 27 december (jongens en meisjes 3 t/m 6) en dinsdag 28 december (jongens en meisjes 7 en 8).

Vanuit M.V.V’27 zullen wij dit evenement weer gaan organiseren. Wij hopen dat jullie als school de kinderen zodanig kunnen motiveren om deel te nemen. Wij zullen op de twee datums zorgen voor een onvergetelijke dag waarbij sportiviteit centraal staat. Het samen sporten met elkaar is voor ons een belangrijk item in de samenleving. Hierdoor zijn kinderen in beweging en zullen ze zich op sociaal vlak ook verder ontwikkelen. Als M.V.V’27 zijnde nemen wij hierin graag onze verantwoordelijkheid. Wij hopen daarom nogmaals dat er zich zoveel mogelijk kinderen aanmelden, zodat dit ook de komende jaren weer een mooi evenement zal worden waar de kinderen naar uit kijken. Er wordt gekeken naar voetballers en niet voetballers. Op basis daarvan zal er een eerlijke indeling worden gemaakt.

Hierbij de info voor dit evenement:
Maandag 27 december meisjes en jongens groep 3 t/m 6. Ochtend groepen 3 en 4. Middag groepen 5 en 6.
Dinsdag ochtend 28 december meisjes en jongens groep 7 en 8.

Info: Via de site van M.V.V’27 kunnen de kinderen de actuele info in de gaten houden.

Inschrijven: via het online aanmeldformulier.

Je inschrijving dient uiterlijk op maandag 20 december binnen te zijn!

Meld jezelf een half uur voor het begin van de wedstrijden in de sporthal. Als je een aanmelding invult wordt er ook op je aanwezigheid gerekend, niet zomaar wegblijven dus!

Speelschema (onder voorbehoud)
Meisjes & jongens groep 3 en 4
Maandagochtend 27 december. Aanvang: 8:30 uur Aanwezig: 8:00 uur einde: +/-11:00uur

Meisjes & jongens groep 5 en 6
Maandagmiddag 27 december. Aanvang: 12.00 uur Aanwezig: 11.30 einde: +/-17:00 uur

Meisjes en Jongens groep 7 en 8
Dinsdagochtend 28 december. Aanvang: 08:30 uur Aanwezig: 08:00 uur einde: +/-12:30 uur

Dit evenement zal georganiseerd worden conform de huidige COVID-maatregelen gesteld vanuit de overheid. Om dit evenement op een veilige wijze te kunnen organiseren, zullen toeschouwers niet toegestaan zijn tijdens het toernooi. Iedere ouder dient dus zijn of haar kind af te zetten bij de ingang van de sporthal, en vervolgens te vertrekken. Kortom, alleen de kinderen zullen de zaal mogen betreden. Ook willen we een ieder verzoeken thuis te blijven indien deze ziek is of ziekte verschijnselen heeft. In geval van ziekte verschijnselen, graag afmelden via het volgende mailadres: schoolzaalvoetbal@gmail.com.

Mochten er vragen zijn dan kunt u gerust contact opnemen via het volgende mailadres: schoolzaalvoetbal@gmail.com