Vandaag is het nationale vrijwilligersdag, een mooi moment om nog maar eens te benadrukken hoe waardevol onze vrijwilligers zijn voor onze vereniging.

Wij zijn MVV ’27 dankzij onze vrijwilligers! Zaterdagochtend komen ze vroeg hun bed uit om hun team naar de overwinning te coachen, een wedstrijd te fluiten of een bardienst te draaien (in normale tijden). Doordeweeks halen ze ergens de tijd vandaan om onze jeugdteams te trainen, zorgen ze dat de kleedkamers meerdere keren worden schoongemaakt en dat het terras en de kantine op orde zijn. Ze zorgen ervoor dat het onkruid tussen de tegels wordt verwijderd, het afval van het weekend wordt opgeruimd en de bladeren uit de dakgoot of van het veld gehaald worden. Ook zorgen ze ervoor dat de financiën van de club op orde zijn, vergaderen ze over het sponsorbeleid van de club en zetten ze toffe acties op voor jong en oud!

Ja, het klopt: we zijn een voetbalvereniging. Maar het klopt ook dat wij die voetbalvereniging alleen kunnen zijn dankzij alle toppers die ervoor zorgen dat alles goed is geregeld binnen onze vereniging. Speciaal op deze Nationale Vrijwilligersdag verdienen juist jullie een dikke pluim. Onwijs bedankt namens alle leden van MVV ’27 voor jullie tomeloze inzet voor onze vereniging! Samen zijn wij MVV ’27!

Word jij ook zo’n held van de club? Laat het ons weten, want we zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers: Vacatures – MVV ’27