Gelukkig waren alle spelers weer op het veld aanwezig en vol goede moed voor deze wedstrijd.Mats heeft zijn keepershandschoenen meegenomen dus die begint vandaag in de goal.Vanaf de start een gelijkwaardige wedstijd waarbij MVV zo goed mogelijk probeert te passen en Kethel iets meer de lange bal gebruikt.Een mislukt schot komt op Merijn zijn gezicht en bril, dat doet even zeer.Wij komen wat beter in de wedstijd en ons eerste schot op de goal is van Gijs. Goed geprobeerd.Daarna een wippertje van Kjeld op de paal. Eerste kwart 0-0.We komen heel goed uit de korte pauze, direct Dex met het eerste doelpunt.We gaan ook door met goed voetballen, Niek veroverd de bal, speelt de bal door op Merijn, bijna 2-0.Dex veroverd de bal nu op het middenveld, snelle actie met een schot en 2-0!Achterin staat het heel goed. Amoe speelt rustig op Mats die het spel snel verlegd naar Gijs.Een mooie passeerbeweging van Niek en een steekpass van Dex op Amoe leveren net geen derde goal op.Uit het niets scoort Kethel 2x waarna Dex de ruststand bepaald op 3-2.Amoe gaat nu de goal verdedigen. Het spel gaat over en weer. Maar zonder doelpunten gaan we naar het 4e kwart.Kethel wordt nu wat sterker en we staan nu wat minder goed op te letten bij een afstandsschot en een indribbel. Amoe houdt gelukkig onze ploeg in de wedstrijd.Maar helaas staan we nu 3-5 achter.We moeten deze teleurstelling omzetten, door weer goed te gaan spelen. Met twee corners die Kjeld binnen prikt is de stand weer gelijk.Dex met een goede actie wordt met een overtreding een halt toegeroepen. Maar Dex schiet de vrije trap er schitterend in. 6-5.Wat hebben we dat knap omgebogen.Kethel maakt de gelijkmaker waarna wij de penalty’s er goed inschieten.