Afgelopen zomer maakte MVV ’27 bekend dat alle teams in dit jubileumjaar in een nieuw tenue zullen worden gestoken. In samenwerking met Sport 2000 Naaldwijk hebben we een prachtig nieuw tenue samengesteld. Vanwege leveringsproblemen konden deze tenues helaas nog niet in gebruik worden genomen, maar gelukkig kunnen we nu melden dat daar binnenkort verandering aan gaat komen.

Een definitieve datum kunnen we nog niet noemen, maar MVV ’27 hoopt dat alle teams na de winterstop daadwerkelijk in de nieuwe kledinglijn haar wedstrijden kan gaan spelen. Voor alle spelende leden zal er dan in ieder geval een paar wedstrijdsokken en een nieuw wedstrijdbroekje beschikbaar worden gesteld. Dankzij onze trouwe kledingsponsoren zullen veel teams binnenkort ook in de nieuwe wedstrijdshirts te bewonderen zijn.  Ook de rest van de kledinglijn zal dan verkrijgbaar zijn in de winkel van Sport 2000 in Naaldwijk.

Als er meer nieuws is over een definitieve leverdatum van de nieuwe kledinglijn, lees je dat uiteraard op onze website en social media-kanalen.