Het is zaterdagochtend half negen. De dag dat Sinterklaas zijn intocht doet in Nederland.
Op volle sterkte en goede moet traden we aan op veld 6A1 op sportpark Den Hoorn. Na de nederlaag van vorige week moesten we nog wat recht zetten tegen de Hoornaren. Deze week tegen het JO8-3 van onze buurgemeente. Als extra troef hadden we Kjeld mee die met zijn eigen team vrij was en vandaag toch graag een potje wilde voetballen.

We hadden een prima start. De eerste kansen waren dan ook voor MVV. Na een minuut of 3 waren Kjeld en Lucca heel dicht bij een doelpunt. Helaas belanden de inzetten net naast het goal. Maar zoals wel vaker in zo’n wedstrijd. Als je zelf de kansen niet benut, dan vallen de goals aan de andere kant. Ondanks het goede keepen van Hidde kon hij niet voorkomen dat eind van het eerste kwart MVV tegen een 2-0 achterstand aan keek.

Het tweede kwart waren we even helemaal de kluts kwijt. We kwamen niet van het eigen goal af en door slordig balverlies liep Den Hoorn over ons heen. Binnen mum van tijd keken we tegen een 5-0 achterstand aan. Balen!

In de rust een peptalk. Voetballend zijn we echt niet minder. We moeten alleen de kansen die we krijgen wel maken.
Getergd pakten we de draad weer op. Goed spel van onder andere Sil en Scott zorgde dat Kjelt en Eva in stelling gebracht werden. Met twee doelpunten achter elkaar kwamen we terug tot een 5-2. Maar Den Hoorn liet zich niet van de wijs brengen en bracht het verschil weer terug tot 5 doelpunten.

In het laatste kwart moest het dan gebeuren. Koen en Lucca waren heel dicht bij een doelpunt, maar het was Abel die de wedstrijd weer open gooide. Na goede combinaties kwamen we terug tot 7-6. Bloedstollend spannend, die laatste minuten. Helaas zat de gelijkmaker er niet meer in.

Al met al een leuke en goede pot. We lieten de koppies niet hangen ook al stonden we met 5 doelpunten achter. We bleven voetballen. TOP! Kjeld, bedankt voor het meedoen. Lekker gevoetbald!