Quintus – MVV ’27 0-2
De 1e wedstrijd voor de Westland cup is met 0-2 gewonnen door doelpunten van (wederom) Bouke Schipper en Cas van der Hoeven (penalty).
MVV ’27 domineerde de wedstrijd tegen Quintus (bovenaan de 4e klasse). Opvallend was dat het team van Marcel van Wieren met spelers (Sem Moerman, Sjors Vreugdenhil, Bram Scheffers, Michael van Vliet en Alec de Koning) uit het 2e speelde, die overigens wel vaak meetrainen met de 1e groep. Zij paste zich goed aan wat een compliment is. Veel basisspelers kregen rust ivm wat pijntjes. Keeper sem Moerman was wel 2x beslissend door een 1 tegen 1 duel goed te pakken. Dennis louter maakte zijn rentree. Cor Verboon veroorzaakte de penalty. De 2-0 voorsprong werd met verstand vastgehouden. De volgende tegenstander wordt de winnaar van Naaldwijk – HVC’10.
Aanstaande zaterdag een vrije dag en daarna staat Zuidland op het programma.