Het is zaterdagochtend half 9 en het is herfst. Of te wel, de eerste lichtwedstrijd hebben we te pakken. Met nog wat slaap in de ogen betraden we het mooie terrein van HBSS. De eerste wedstrijd van de nieuwe competitie waarin we een klasse hoger mogen voetballen. Hopen dat we wat meer tegenstand krijgen nu. Er stonde maar liefs 10 HBSS’ers op ons te wachten. Wij moesten het vandaag zonder wissel doen. We hopen dat je er volgende week weer bij kan zijn Scott!

Na het fluitsignaal was de eerste kans al snel voor MVV/ 27. Lucca zag zijn schot door de keeper gevangen worden. Helaas. Maar door een goede inzet van Hidde was daar toch de verdiende 0-1. En al snel wist dan ook Lucca het net te vinden. 0-2. Toch liet HBSS zich niet van de wijs brengen en kwamen zij door goed voetbal nog voor het eerste rustmoment terug tot 1-2.

Het tweede deel was voor HBSS. We bleven wel goed voetballen en probeerde bij balverlies snel weer de bal te veroveren. Helaas had de tegenstander het geluk aan hun zijde, waardoor we bij rust tegen een 3-2 achterstand aan keken.

Na een lekkere beker limonade begonnen we aan het derde deel. HBSS maakte nog een doelpunt, maar na goed verdedigend werk van Sil en een goed pas van Koen, vond Eva het net. En niet lang daarna was ook Abel trefzeker.

Met een gelijkstand begonnen we aan het laatste deel. Er werd volop druk gezet. Even ging het op en neer, maar met een fabuleus schot van Eva was daar weer de voorsprong. Ook Koen en Lucca waren nog dicht bij een doelpunt, maar het was Abel die de 4-6 maakte. (met wat hulp van de keeper 😉). 1e Winst in de nieuwe competitie is binnen.

Sil, Hidde, Koen, Eva, Lucca en Abel. Ondanks het weer was het langs de lijn weer genieten van het voetbal wat jullie lieten zien. Ga zo door. En Scott, volgende week ben je er weer bij toch!

Jullie trotse trainers en ouders