In de nacht van donderdag op vrijdag is topvrijwilliger Arie de Jong overleden. Arie was sinds een kleine week opgenomen in het ziekenhuis als gevolg van zijn ziekte.

Tot voor kort was Arie ‘gewoon’ nog actief op de vereniging om de kleedkamers en gang schoon te maken, om de kantine schoon te maken, om het onkruid te wieden buiten en ga zo maar door. Onze dagploeg en onze hele vereniging zal deze stille, maar o zo sterke kracht dus ook enorm gaan missen.

Arie kreeg in 2016 de Rien van Eijmeren Award uitgereikt. De tekst die te vinden is bij deze onderscheiding luidt: “Letterlijke een stille kracht. Weinig mensen kennen hem, maar hij is wel degene die al jaren er voor zorgt dat de kantine, de gangen en de kleedkamers na het weekend weer helemaal schoon zijn en dat ons Sportpark er weer netjes uitziet”. We zijn Arie enorm dankbaar dat hij al die jaren ervoor heeft gezorgd dat wij altijd konden rekenen op een schoon sportcomplex.

Het is heel erg fijn geweest voor Arie dat hij tot het laatste moment van zijn leven is geholpen en is bijgestaan door Albert van Leeuwen en Riet Jordaan. Als vereniging mogen we enorm trots zijn dat onze vrijwilligers zo naar elkaar omkijken en voor elkaar klaar staan op het moment dat het nodig is. Albert en Riet, enorm bedankt hiervoor!

Vandaag, zaterdag 30 oktober, zal er een minuut stilte gehouden worden voorafgaand aan de wedstrijd van ons eerste elftal om Arie te herdenken. Ook wordt er door MVV ’27 gespeeld met rouwbanden.

Download hier de rouwkaart