Jaja, u ziet het goed. Het eerste verlies van dit seizoen. Met 6 man/vrouw, zonder Abel die JO8-1 hielp, begonnen we vol goede moet tegen de 6 van Den Hoorn. We startte met goed voetbal, maar ondanks de goede start keken we na 4 minuten tegen een 0-1 achterstand aan. Gelukkig maakte Eva snel de gelijkmaker. Het beloofde dus een leuke pot te worden. Ware het niet dat Den Hoorn net even wat feller waren waardoor MVV moeilijk van de eigen helft kon komen. Net voor het eerste rustmoment vond Den Hoorn het net. Aai, 1-2 achterstand. Na een peptalk en wat goede aanwijzingen probeerde we de tegenstander het flink moeilijk te maken. Helaas kwamen onze passes niet aan, omdat we wel om de bal vroegen, maar niet vrij gingen lopen. Daar gaan we op trainen! Met rust keken we tegen 2-5 achterstand aan. En Sil viel ook nog uit met een bloeden lip. Hoeveel pech kan je hebben.

Na de rust kwamen we nog wat terug, maar we konden het verschil niet maken. De zuivere passes van Koen, de fabuleuze dribbel van Hidde, het geplaatste schot van Eva, de controle van Scott, het overzicht van Lucca en het doorzettingsvermogen van Sil … Het zat er vandaag een keer niet in. We hebben er wel van geleerd en gaan er de komende trainingen gewoon aan werken. Van af en toe verliezen wordt je alleen maar beter. Volgende week weer tegen Den Hoorn, maar dan uit. Dan pakken we ze terug 😉