Ook dit jaar was er weer de Rabo ClubSupport actie van de Rabobank. Geen traditionele avond vol uitreikingen in Theater De Naald, maar gewoon persoonlijk op ons sportpark. Het leverde MVV ’27 weer een mooi bedrag op.

Bij Rabo ClubSupport bepaalt het aantal stemmen dat een deelnemende club of verenigingen ontvangt het aandeel uit het beschikbaar gestelde budget van Rabobank Westland. Op 9 november ontving penningmeester John Barendse uit handen van Chantal van Dijk-Voogd een cheque van Rabobank Westland van maar liefst € 2.887,12. Iets minder dan vorig seizoen, maar weer een prachtig bedrag waar wel heel blij mee zijn. John vertelt: ‘Dit mooie bedrag voegen wij toe aan het budget voor de nieuwe speeltuin bij onze club. Met de bijdrages van de Rabo Clubsupport van de afgelopen 2 seizoenen, de oranje gebak actie dit voorjaar en de speculaaspop actie van afgelopen seizoen is er inmiddels al een aardig budget opgebouwd. Een delegatie ouders van onze spelende jeugdleden zijn druk in de weer met concrete plannen voor de speeltuin. Super!’.

Uiteraard is MVV ’27 Rabobank Westland zeer dankbaar voor deze geweldige steun in de rug. Daarnaast grote dank aan alle Rabobankleden die hun stem(men) uit hebben gebracht op MVV ’27. Mede dankzij jullie hebben wij deze prachtige cheque in ontvangst mogen nemen.