Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen vrijdag door het kabinet, heeft het bestuur van MVV ’27 besloten om de kantine te sluiten voor iedereen. De accommodatie is slechts toegankelijk voor spelers en begeleiding. Dit betekent dat toeschouwers langs de lijn niet welkom zijn. Daarnaast zijn de kleedkamers gesloten voor alle jeugdteams tot en met Onder 17. De kleedkamers zijn slechts toegankelijk voor spelers en trainers van de senioren en Onder-19 rondom wedstrijden na vertoning van het Coronatoegangsbewijs (CTB) bij de ingang van de kleedkamers. Op trainingsdagen zijn de kleedkamers ook gesloten voor deze elftallen. De situatie omtrent de verspreiding van het coronavirus is bij iedereen wel bekend. Er zijn veel besmettingen, de druk op de zorg neemt toe, harde maatregelen worden genomen waardoor sectoren in de knel komen.

Het bestuur realiseert zich ten zeerste dat dit een zeer pijnlijke beslissing is voor onze leden en bezoekers. De afgelopen maanden was de sfeer namelijk weer terug op ons sportcomplex en genoten we eindelijk weer ouderwets van het voetbal en de sfeer eromheen. MVV ’27 hoopt door deze maatregelen nu te nemen een bijdrage te leveren aan het bestrijden van het virus, zodat we zo snel als mogelijk terug kunnen naar de situatie dat we weer volop kunnen genieten van voetbal en sfeer op het sportpark.

De maatregelen die het bestuur neemt gelden voorlopig tot en met vrijdag 3 december. Op dat moment wordt een nieuwe persconferentie gegeven en heroverweegt het bestuur haar beslissing op basis van de laatste informatie.

Wij vragen onze leden onze regels en richtlijnen te respecteren en dit uiteraard ook te doen bij de uitwedstrijden. Zorg voor een goede voorbereiding voordat je naar de club komt of naar een andere club gaat. Wees op de hoogte van de geldende protocollen en respecteer deze. Alleen samen krijgen wij corona onder controle.

Namens het bestuur van MVV ’27,
Pieter van Rijs

Download hier het MVV ’27 Covid19 protocol