Afgelopen zaterdag ging de wedstrijd tegen Schipluiden niet door vanwege coronabesmettingen binnen de selectie van MVV 27. Deze wedstrijd wordt ingehaald op dinsdagavond 6 oktober om 20.00 uur. Komende zaterdag gaat ons eerste team eerst op bezoek bij lijstaanvoerder SC Monster. Deze wedstrijd zal voor velen van ons anders dan anders zijn in verband met de verscherpte coronamaatregelen die het kabinet afgelopen maandag heeft aangekondigd en per dinsdag 2 september 18.00 uur gelden. 

In ieder geval de komende drie weken is er geen publiek welkom langs de lijn. Naast spelers worden alleen begeleiders van de elftallen toegelaten. Ook bij MVV 27 zijn geen bezoekers welkom en is de kantine gesloten. Luister daarom bijvoorbeeld naar de WOS radio om goed op de hoogte te blijven van de standen in het regionale voetbal. Later vandaag zal het geactualiseerde coronaprotocol van MVV 27 op de site kenbaar worden gemaakt. MVV 27 brengt altijd veel supporters op de been voor de wedstrijden van het 1e elftal. Het is daarom heel erg jammer dat onze supporters helaas niet langs de lijn zijn te bewonderen en ook niet gezellig met elkaar bij kunnen kletsen in de kantine. De gezondheid van ons allemaal staat boven alles. Wees daarom verstandig en blijf zoveel als mogelijk thuis. We hopen onze supporters na drie weken weer gezond en wel te zien op de club langs de lijn.