Afgelopen weekend mochten Harm Voogt en Ronald Moerman de eerste twee exemplaren van de nieuwe seizoensgids in ontvangst nemen uit handen van Pieter van Rijs en Rob van Woerden. Inmiddels zijn onze bezorgers druk bezig om op alle deurmatten van de Maaslandse huishoudens een exemplaar te laten ploffen. Maar voor degenen die de gids nog niet hebben ontvangen of die simpelweg niet binnen de dorpsgrenzen wonen, is de gids nu ook digitaal te lezen.

Dat Harm Voogt (speler MVV ’27 1) en Ronald Moerman (assistent-trainer G-team) de eerste exemplaren kregen uitgereikt, is geen toeval. Beide heren hebben de hoofdrol in een artikel uit de kersverse gids. Zo sprak de redactie met Harm onder andere over zijn verwachtingen voor komend seizoen en zijn ambites als voetbaltrainer. Ronald geeft zijn geheimen prijs in de rubriek Tikkie Breed.

De seizoensgids staat verder boordevol met andere spraakmakende interviews en artikelen: Dennis Louter blikt terug op zijn succesvolle seizoen van vorig jaar, Marcel van Wieren (nieuwe trainer MVV ’27 2) geeft een inkijkje in zijn werkwijze en speelster van het jaar Kelly Vijverberg laat weten waarom zij zo verrast was door haar uitverkiezing. Verder maak je kennis met het illustere trainerskwartet van MVV ’27 VR-2 en lees je waarom Kees en JW Louter na 25 jaar lidmaatschap nog steeds zo graag vechten voor hun plekje in de selectie van MVV ’27.

Nieuwsgierig geworden? Download de gids dan hieronder. Veel leesplezier!
https://issuu.com/mvv27/docs/mvv_presentatiegids_2019-2020