Het begin van de wedstrijd geeft alle schijn dat onze mannen dit willen goedmaken. Direct na de aftrap zet MVV de aanval in. Vanaf het middenveld past Tijn de bal op Ivan die er met links voor staat. Toch maar uithalen maar deze knalt in het zijnet. Wauw, met zijn linker kan hij ook al hard en ook aardig zuiver schieten.  De toon is gezet. Binnen de minuut vonden Tijn en Ivan elkaar weer en nu kreeg Ivan de bal voor zijn rechter die toch wat trefzekerder is. 1-0

Boem boem Ivan

PPSC laat zich niet afschrikken. Nummer 5 is een goede voetballer die hard werkt. Toch lukt het hem niet goed door het sterk spelende MVV middenveld te komen. Na een gestopte aanval nam David het over en kon na een korte actie de bal doorspelen naar Tijn. Ivan stond weer goed vrij opgesteld en vroeg duidelijk om de bal. Goede paas en met rechts knalt hij de bal in het net. 2-0! De druk blijft in het tweede kwart op het PPSC doel staan. David komt na een mooie solo via het middenveld dicht bij het doel en wil over een verdediger schieten. Helaas ging de bal maar net over het doel. De strijd om de bal werd feller. PPSC ging beter voetballen vanuit het middenveld waardoor het onze mannen meer moeite kregen om aan te vallen. Er komt een mooie aanval van PPSC uit. Mats kan het goede schot wel tegenhouden maar niet vasthouden en valt voor de voet van een aanvaller. 2-1! Het spel verplaatst zich verder naar de MVV helft maar door het goede teamwerk achterin wordt toch steeds de bal afgepakt. Door snel om te schakelen met een lange bal naar voren komt MVV steeds goed voor het doel. Vrij staan, vragen om de bal en goed overspelen loont! Zo vallen er kort na elkaar 2 goals aan het eind van de eerste helft. 4-1 is de rust stand.

Aan het begin van de tweede helft is er geen spoor van verslapping te zien. Vol gas gaan onze mannen er weer tegen aan. Kort na de aftrap krijgt boem boem Ivan de bal weer voor zien rechter. Wat een knal. 5-1! En de mannen gaan door, er wordt rond het middenveld weer flink gestreden om de bal. Justus troeft samen met Metin de middenvelders van PPSC af en kan de bal mooi bij Mats krijgen. Een slim puntertje moet de bal over een verdediger krijgen. De lat! Wat een pech. Het spel kenterde vanaf dit punt. Het was niet dat PPSC nu veel beter ging spelen, onze mannen stonden minder vrij, speelden elkaar minder scherp aan. De strijdlust was er wel! Sem werkt achterin keihard om de aanvallen te stoppen, maar enkele kan ook hij niet keren. Een hard schot op het MVV doel kan hij nog mooi blokken. Super verdedigd! Zo wordt het 5-3 aan het einde van het derde kwart. PPSC blijft in het vierde kwart komen. 5-4. Spannend. Tijn kan van het middenveld worden aangespeeld maar hij wordt in een moeilijke hoek bij het PPSC verdedigd. Toch lukt het hem om de bal listig vanuit zijn positie in de korte hoek te krijgen en maakt het 6de MVV punt. PPSC geeft ook niet op en komen snel op 6-6 te staan. Onder deze druk blijven onze mannen vechten om elke bal en Justus maakt het af vlak voor het fluitsignaal. 7-6 gewonnen. Het verlies is thuis goed gemaakt met een spannende pot.